ingilizce siteingilizce site

• 29 Ağustos 2019
  • 521 kez görüntülendi.

Değerli Meslektaşlarımız;

2012 yılından itibaren hemşirelik hizmet sunumlarında etkin ve istendik sonuçları yakalayabilmek, sürekli değişime ayak uydurmak ve inovasyon sürecini hizmetlerimize entegre etmek amacıyla inovasyon yarışmamızı ve sempozyumumuzu yapmaktayız.  2018 yılında da hemşirelikteki 6 yıllık inovasyon deneyimlerimizi 4-5 Mayıs 2018 tarihleri arasında İstanbul,  Hilton Kozyatağı Otel’de gerçekleştirdiğimiz “1. Uluslararası İnovatif Hemşirelik Kongresi” ile taçlandırdık.  Derneğimizin uluslararası kongresi 2 yılda bir yapılmaktadır. “2. Uluslararası İnovatif Hemşirelik Kongresi”nigelecek yıl 16-18 Nisan 2020 tarihinde SHERATON GRAND İSTANBUL ATAŞEHİR ‘de yapmayı planlıyoruz.  En güncel, yenilikçi ve farkındalığın arttırılmasına yönelik multidisipliner bir organizasyonla hazırladığımız kongre programını sizlerle paylaşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Kongremizde meslektaşlarımızın, hemşirelik ve ebelik öğrencilerinin inovatif buluşlarıyla katılabilecekleri yarışmamızla birlikte alanında etkin hocalarımızın sunumları ile bilimsel bir şölen yaşatmayı hedefliyoruz. Bu şölene tüm sağlık profesyonellerini ve öğrencilerimizi bekliyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

İnovatif Hemşirelik Derneği Yönetim Kurulu

ZİYARETÇİ YORUMLARI