ingilizce siteingilizce site

BAŞKANIMIZ TARAFINDAN ZEYNEP KAMİL HASTANESİ BASHEKİMİ’NE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ.

İnovatif Hemşirelik Derneği ve Kadın Sağlığı Hemşireliği Derneği iş birliği ile düzenlenen “Kadın Sağlığında İnovatif Ürünler” yarışmasının ödül töreni Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılmıştır. Yarışmaya ülkemiz genelinde birçok sağlık profesyoneli inovatif ürün fikirleri ile katılmıştır. 28.05.2022 tarihinde yapılan ödül töreninin açılış konuşmalarını; Zeynep Kamil Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İlhan ŞANVERDİ, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU ve TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan AKDOĞAN gerçekleştirmiştir.
Ödül töreninin konferans programında; Kadın Sağlığı Hemşireliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Nevin HOTUN ŞAHİN “Kadın Sağlığında Güncel Konular” ve İnovatif Hemşirelik Derneği Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yeliz DOĞAN MERİH “Kadın Sağlığında İnovasyonun Önemi ve İnovatif Ürün Örnekleri” sunumlarını yapmışlardır. Törende ödüle layık görülen katılımcılara ödülleri takdim edilmiştir.
Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Yeliz DOĞAN MERİH, ödül törenine ve sağlıkta inovasyon çalışmalarına değerli katkıları nedeniyle Zeynep Kamil Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İlhan ŞANVERDİ’yi makamında ziyaret ederek teşekkür plaketini takdim etmiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ