ASTOP Tarafından İnovatif Hemşirelik Derneği’ne “ÜSTÜN HİZMET VE BAŞARI BERATI” Verildi.

2021 yılı “ASTOP üstün Hizmet ve Başarı Beratı” takdim töreni Ankara Ticaret Odası Meclis salonunda (ATO) yapıldı.  Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ASTOP) ile Tüm Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçi Dernekleri Federasyonu (TÜMDEF) tarafından ‘Dünya Sivil Toplum Kuruluşları Günü’ kapsamında bu yıl; mesleğimizi her platformda görünür kılmayı hedefleyen ve yıllardır inovasyon konusunda yürütmüş olduğumuz başarılı çalışmalar nedeniyle Derneğimize ‘ÜSTÜN HİZMET VE BAŞARI BERATI’ verildi. Her yıl büyük bir dayanışma örneğine sahne olan Ödül Töreni’nde İnovatif Hemşirelik Derneği Başkanımız Dr. Öğretim Üyesi Yeliz DOĞAN MERİH’e ‘Üstün Hizmet ve Başarı Beratı’nı, ASTOP adına Tüm Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçi Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Doğan AY takdim etti.
Başkanımız Dr. Öğretim Üyesi Yeliz DOĞAN MERİH, ödül sürecine yönelik teşekkür konuşmasında; mesleğimizi böyle önemli platformlarda temsil etmekten onur duyduğunu belirterek, 10 yıllık süreçte sağlıkta ve hemşirelikte inovasyon süreçlerinde yürüttükleri başarılı çalışmalarını, İnovatif Hemşirelik Derneği’nin ülkemize katma değer yaratacak yeni projelerini ve ödüle yönelik teşekkürlerini ifade etti.
İnovatif Hemşirelik Derneği olarak, mesleğimizi her platformda başarı ve gurur ile taşıyacağız.  İnovatif çalışmalarda emeği geçen meslektaşlarımıza ve sağlık profesyonellerine, desteklerini bizlerden esirgemeyen herkese, bizi ödüle layık gören ASTOP Platformunun Değerli Üyelerine ve TÜMDEF’ in Değerli Üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
“Durmak ölüm, taklit uşaklıktır, çalışmak ve yetişmek ise hayat ve hürriyettir”
Hayatta kalmak ve Hürriyetimiz için çalışmaya devam edelim.

Saygılarımızla…