BAŞKANIMIZ TARAFINDAN TÜSEB BAŞKANI PROF. DR. ERHAN ERDOĞAN ‘A DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

İnovatif Hemşirelik Derneği ve Kadın Sağlığı Hemşireliği Derneği iş birliği ile düzenlenen “Kadın Sağlığında İnovatif Ürünler” yarışmasının ödül töreni ülkemiz genelinde birçok sağlık profesyonelinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Sağlık profesyonellerinin kadın sağlığı alanında hastaların bakım kalitesini artıran ve maliyet etkinliği sağlayan inovatif ürün projeleri ile katıldığı ödül töreninin açılış konuşmalarını; Zeynep Kamil Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İlhan ŞANVERDİ, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU ve TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan AKDOĞAN gerçekleştirmiştir. Törende ödüle layık görülen katılımcılara ödülleri takdim edilmiştir.
Programın açılış konuşmasında TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan AKDOĞAN, sağlık bilim ve teknolojileri alanında ülkemize ve insanlığa hizmet etmek, planlı ve sürdürülebilir kalkınmaya destek sağlamak amacıyla kurulan TÜSEB’in faaliyetlerini, sağlıkta fikirden ürüne giden süreçte TÜSEB’in sürdürmüş olduğu öncü çalışmaları ve destek süreçlerini ifade etmiştir.
Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Yeliz DOĞAN MERİH, ödül törenine, sağlıkta inovasyon çalışmalarına öncülüğü ve değerli katkıları nedeniyle TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan AKDOĞAN’ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketini takdim etmiştir.