BAŞKANIMIZ TÜBİTAK BAŞKANI PROF. DR. HASAN MANDAL’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Hemşirelik bakımında etkin ve istendik sonuçları sağlayabilmek, sürekli değişime ayak uydurmak ve inovasyon süreçlerini hemşireliğe entegre etmek amacıyla yarışmalarımızı ve bilimsel toplantılarımızı sürdürmekteyiz. 22-24 Ekim 2020 tarihleri arasında dijital olarak gerçekleştirdiğimiz “2. Uluslararası İnovatif Hemşirelik Kongresi” ile bu çalışmalarımızı taçlandırdık.

Dernek Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Yeliz DOĞAN MERİH, kongremize açılış konuşmalarıyla değer katan ve onurlandıran TÜBİTAK Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hasan MANDAL’ı makamında ziyaret ederek teşekkürlerimizi sundu. Sayın Prof. Dr. Hasan MANDAL’a yürütülen inovatif hemşirelik çalışmaları ile ilgili  bilgi verdi. Toplantıda, “Hemşirelikte  İnovasyonun, Teknoloji Kullanımının ve Bilimsel Çalışmaların Önemi” vurgulandı.  İnovatif hemşirelik çalışmalarının daha fazla ivme kazanmasında, TÜBİTAK destek süreçleri ve işbirliği çalışmaları için planlamalar yapıldı. Destekleri için Sayın Prof. Dr. Hasan MANDAL’a tüm inovatif meslektaşlarımız adına sonsuz teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.