İNOVATİF HEMŞİRELİK DERNEĞİ BİO TÜRKİYE ORGANİZASYONUNDA YER ALDI

IVEK Vakfı tarafından, 9-11 Eylül 2021 tarihlerinde online olarak düzenlenen BIO Türkiye Organizasyonu Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi; medikal ve farmasötik biyoteknoloji ekosisteminin geliştirilmesini ve tüm paydaşların katkılarının sağlanabilmesini hedeflemektedir. BIO Türkiye Organizasyonun, Türkiye’deki biyoteknoloji ekosisteminin kamu, sivil toplum kuruluşları, üniversite ve endüstri olmak üzere alanın sorunlarının ve çözüm önerilerinin tartışıldığı verimli bir platform işlevi görmesi amaçlanmaktadır.
Mesleğimizi “İnovatif Yaklaşımları” ile her platformda görünür kılmayı hedefleyen “İnovatif Hemşirelik Derneği” kongrede açmış olduğu stant ile sizleri en iyi şekilde temsil etmeye devam etmektedir. Hep birlikte daha güçlü ve başarılı günlere.