ingilizce siteingilizce site

ÇOCUK MUCİTLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

İnovatif Hemşirelik Derneği olarak, her yıl gerçekleştirilen “İnovasyon Yarışması” kapsamında 2021 yılı için “Sağlıkta; Çocuk Mucitler İş Başında Yarışması” organize edilmiştir. Yarışmamıza ülkemiz genelinde birçok çocuk inovatif ürün fikirleri ile katılmıştır. 19.03.2022 tarihinde yapılan online sempozyumda ödül alan projeler açıklanmıştır.

07.04.2022 tarihinde Ahmet Yüksel Özemre Bilim ve Sanat Merkezi, Dernek Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Yeliz DOĞAN MERİH, Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimiz MSc. Aytül SEZER, Çiğdem ŞİMŞEK ve Yarışma Öğrenci Sorumlumuz Ece MERİH tarafından ziyaret edilerek yarışma ödülleri takdim edilmiştir. Ahmet Yüksel Özemre Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden Ömer Asaf ÇİÇEKDAĞ “İkincilik Ödülü” nü, İrem Ecrin CAN “Üçüncülük Ödülü” nü, Ahmet DURAK ve Derin ARAYICI teşvik ödüllerini, Nil Beyza DİREN “En İyi Sunum Ödülü”nü ve  Çiğdem ÖNDER “2022 Yılı En İnovatif Öğretmen Ödülü” nü  almaya hak kazanmıştır. “2022 Yılı En İnovatif Okul Ödülü” Ahmet Yüksel Özemre Bilim ve Sanat Merkezi’ne verilmiştir. Törene okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerinde aktif katılımı sağlanmış, açılış konuşmaları sonrasında ödül törenine geçilmiştir. Ülkemiz genelinde yarışmamıza ve inovatif çalışmalara büyük ilgi gösteren ve özellikle ödül alan tüm çocuk mucitlerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ