HEMŞİRELİKTE VE EBELİKTE İNOVATİF DÜŞÜNME VE UYGULAMA EĞİTİMİ

İnovatif Hemşirelik Derneği,Zeynep Kamil Hastanesi ve Sağlık Bilmleri Üniverstesi Hemşirelk Fakültesi işbirlğiyle düzenlenen “Hemsirelikte İnovatif Düşünme ve Uygulama Eğitimi” akademisyen, sağlık profesyoneleri ve öğrencilerimizn büyük katılımyla etkin bir şekilde gerçekleştirldi.

İnovatif Hemşirelik Derneği, Zeynep Kamil Hastanesi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi işbirliği ile düzenlenen ” Hemşirelikte İnovatif Düşünme ve Uygulama Eğitimi” akademisyen, sağlık profesyonelleri ve öğrencilerimizin büyük katılımı ile etkin bir şekilde gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmalarını Dernek Başkanımız, Zeynep Kamil Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve SBÜ Hemsirelik Fakültesi Öğr. Üyesi  Sayın Yeliz DOĞAN MERİH ve Hemsirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Sayın Merdiye ŞENDİR yaptı.  Konuşmalar sonunda inovatif hemşirelere ve inovasyon sürecine büyük destekleri için Dekanımız Prof. Dr. Sayın Merdiye ŞENDİR’e  Dernek Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Sayın Yeliz DOĞAN MERİH tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.   Eğitimde inovasyon sürecinin basamaklarına ve uygulama örneklerine dernek başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri MSc. Ayşegül Alioğulları, MSc. Aytül Sezer, Uzm. Hemşire Derya Kılıç, Hemsire Semra Keskin tarafından sunumlarla  ayrıntılı  bir şekilde anlatıldı. Son oturumda kuşaklar arası inovatif başarı öyküleri ile katılımcılara örnek süreçler tanıtıldı. Başarı öykülerini sunan SBÜ Hemsirelik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Melike DİŞSİZ, ZKH Hemşiresi Ayşegül Kurt, ZKH Hemşiresi Ayşe Uygun, ZKH Hemşiresi Elif Özer Ekiz, ZKH Hemşiresi Neslihan Genç, Ümraniye EAH Hemşiresi Gülden Kahveci ve Cenap Şahabettin İlkokulu 3/G öğrencisi Ece Merih’e başarılı inovasyon çalışmaları için teşekkür belgeleri ve plaketleri  dernek başkanımız tarafından takdim edildi. Katılımcıların etkin geribildirimlerini ilettiği program sonunda eğitim düzenleme ekibine teşekkür belgeleri takdim edildi.