İNOVATİF HEMŞİRELER DERNEĞİ PATENTLİ ÜRÜNLERİ İLE EXPOMED 2024 FUARI’NDAYDI

İnovasyon gönüllüsü ve profesyonel yaklaşımlarıyla hastalara en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan hemşireler tarafından kurulan “İnovatif Hemşireler Derneği” Avrasya Bölgesi’nin ve Türkiye’nin medikal alandaki en önemli buluşma platformu olan EXPOMED Eurasia 2024 Sağlık, Medikal ve Tıbbi Cihaz Fuarı İNOVASYON ALANI’ında stantları ile katılım sağladı. 25 Nisan -27 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılan fuarda, Dernek ekipleri tarafından geliştirilen patentli ürünlerin ve inovasyon faliyetlerinin tanıtımı yapıldı.

EXPOMED Fuarı’nda gerek Sağlık Yöneticileri, Sağlık Profesyonelleri gerekse patentli ürünlerin hayata geçirilmesinde destek olabilecek medikal firmaların yoğun ilgi gösterdiği stantlardan biri olan “İnovatif Hemşireler Derneği” standında, hemşirelerin hasta bakımına yenilik getirmesi, bakım maliyetini azaltması, hemşirelik hizmetinin kalitesini arttırmak amacıyla geliştirdikleri inovasyon temalı yeni, farklı ve sıra dışı projeler tanıtıldı.