KADIN SAĞLIĞINDA İNOVATİF ÜRÜNLER YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Değerli Meslektaşlarımız;

İnovatif Hemşirelik Derneği olarak,  her yıl gerçekleştirilen “İnovasyon  Yarışması”nın 2022 yılındaki teması “Kadın Sağlığında İnovatif Ürünler” olarak belirlenmiştir. Bu yıl yarışmamızı Kadın Sağlığı Hemşireliği Derneği iş birliği ile organize ettik.  Yarışmamıza ülkemiz genelinde  birçok sağlık profesyoneli inovatif ürün fikirleri ile katılmıştır. 28.05.2022 tarihinde yapılan ödül töreninin açılış konuşmalarını; Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları EAH Başhekimi  Doç. Dr. İlhan ŞANVERDİ, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU ve TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan AKDOĞAN gerçekleştirmiştir.

Sempozyumun konferans programında; Kadın Sağlığı Hemşireliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Nevin HOTUN ŞAHİN “Kadın Sağlığında Güncel Konular” ve Dernek Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Yeliz DOĞAN MERİH “Kadın Sağlığında İnovasyonun Önemi ve İnovatif Ürün Örnekleri” sunumlarını yapmışlardır.

Törende ödüle layık görülen katılımcılara ödülleri takdim edilmiştir. Breastlog’’ başlıklı projesi ile Asiye Sena AYKOL “Birincilik Ödülü”nü, Asistan Biberon’’ başlıklı projesi ile Ebru CİRBAN EKREM “İkincilik Ödülü”nü ve Ölçekli Anne Pedi’’ başlıklı projesi ile Emel ASLAN CANBAY “Üçüncülük Ödülü”nü  almaya hak kazanmıştır.

Yarışmada en fazla  inovatif proje ile başvuran Mehlika ASLAN “2022 Yılı En İnovatif Katılımcı Ödülü’’nü ve en fazla  inovatif proje ile başvuran okul olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Hemşirelik Fakültesi “2022 Yılı En İnovatif Okul Ödülü’’nü  almaya hak kazanmıştır. Ülkemiz genelinde yarışmamıza ve inovatif çalışmalara büyük ilgi gösteren ve özellikle ödül alan inovatif katılımcılarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.