Msc. Aytül SEZER

Msc. AYTÜL SEZER

1981 yılında Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde doğmuş ve aynı zamanda ilk, orta ve lise öğrenimini de burada tamamlamıştır. 1999 Babaeski (yabancı dil ağırlıklı) Lisesini, 2003 yılında da İstanbul Üniversitesi  Florence Nightingale Hemşirelik Yüksek Okulunu bitirmiştir. 2013 yılında da Beykent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi ‘’Yüksek Lisans’’ programını tamamlamış;  Halen Okan Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Hemşireliği Doktora programına devam etmektedir.

2003 yılında mesleki ve çalışma hayatına Alman Hastanesinde Yoğun Bakım Hemşiresi olarak başlamıştır. 2006 yılında Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma hastanesine tayini çıkmış; Doğumhane hemşiresi olarak görev almış, 2011 süpervizör hemşire ,2014 yılında da Koordinatör/Eğitim hemşiresi ve 2015 yılında Koordinatör Hemşire olarak görevlendirilmiştir.

Mesleğe başladığından bu yana çeşitli kongre/sempozyumlarda bildirileri olmuş, düzenleme kurullarında yer almış ve mesleki anlamdaki başarı ve katkılarından dolayı 10 adet teşekkür belgesi ve Zeynep Kamil  4. Hemşirelikte inovasyon sempozyumunda da proje teşvik ödülü bulunmaktadır.