Msc. Semra KESKİN

05.09.1988 yılında İstanbul Fatih ilçesinde doğmuştur. 2006 yılında Fatih Gelenbevi Anadolu Lisesi’ni (YDA) bitirdikten sonra 2011 yılında Trakya Üniversitesi Kırklareli Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik bölümünü bitirmiştir. 2019 yılında Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Bölümü Tezli Yüksek Lisans programından ve aynı yıl Anadolu Üniversitesi-Açık Öğretim Fakültesi Adalet bölümünden mezun olmuştur.

2011 yılında S.B.Ü Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde göreve başlamıştır. 2014 yılında Süpervizör Hemşire olarak, 2015 yılında ise Servis Sorumlu Hemşiresi olarak göreve devam etmiştir. Temmuz 2020 itibari ile Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı’ nda (TÜSEB) görev yapmaktadır.

Mesleğe başladığından bu yana ulusal ve uluslararası kongre/sempozyumlar vb. bilimsel etkinliklerde bildirileri olmuş, düzenleme kurullarında yer almıştır. Çeşitli fuar katılımları ve eğitimlerde aktif rol almıştır. Mesleki başarı ve katkılarından dolayı 11 adet teşekkür belgesi ve 2017 yılında 5. Hemşirelikte İnovasyon Sempozyumun da ”Akıllı Atık Sistemi” projesi ile Birincilik ödülü bulunmaktadır.

İnovatif Hemşirelik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Bilişim Hemşireliği Derneği ve Kadın Sağlığı Hemşireliği Dernek üyelikleri bulunmaktadır. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından 1 adet Faydalı Model başvuru aşamasında olan yenilikçi ürünü bulunmaktadır. (Atık Ayrıştırma Ünitesi Başvuru Tarihi:17.01.2018)