SAĞLIK BİLİM TEKNOLOJİ ZİRVESİ

İnovatif Hemşirelik Derneği olarak Ankara’da gerçekleşen Sağlık Bilim Teknoloji Zirvesi’nde inovatif ürünlerimizle yer aldık. İnovatif hemşirelerin başarılı çalışmaları ve geliştirilen ürünler Sağlık Bakanlığı Yetkilileri, Sağlık Yöneticileri, Aselsan Yöneticileri,  Sağlık Profesyonelleri tarafından büyük ilgi gördü. Dernek YK Üyelerimiz MSc. Meryem Yaşar Kocabey ve Bünyamin Kanbur derneğimizi güzel bir şekilde temsil ederek inovasyon sürecinin tanıtımında rol aldılar.

İnovatif Hemşirelik Derneği olarak Ankara’da gerçekleşen Sağlık Bilim Teknoloji Zirvesi’nin 2. gününde de inovatif ürünlerimizle yer almaya devam ediyoruz.  Programa katkılarımız için MEDCON ekibi tarafından derneğimize plaket takdimi yapıldı. MEDCON Koordinatörlüğü’ne tüm inovatif hemşireler adına çok teşekkür ederiz.