YENİDOĞAN VE ÇOCUK SAĞLIĞINI DESTEKLEYİCİ İNOVATİF ÜRÜNLER YARIŞMASI

İnovatif Hemşirelik Derneği olarak, her yıl gerçekleştirdiğimiz “İnovasyon Yarışması”nın 2023 yılındaki teması “Yenidoğan ve Çocuk Sağlığını Destekleyici İnovatif Ürünler” olarak belirlenmiştir. Bu yıl yarışmamızı Neonatoloji Hemşireliği Derneği ve Çocuk Hemşireliği Derneği iş birliği ile organize ettik. “İnovasyonda Bende Fark Yaratmak İstiyorum Diyorsan Haydi Yarışmaya”

Katılım Koşulları

• Yarışmaya sağlık profesyonelleri, sağlık akademisyenleri ve sağlık alanında eğitim gören tüm öğrenciler (lisans, lisans üstü) katılabilir.
  • Yarışmaya bireysel veya ekip olarak katılım sağlanabilir. Ekip olarak katılımda en fazla 2 kişilik grup katılımı olabilir.
  • Daha önce farklı yarışmaya katılmış ve ödül almış projelerin yarışmaya katılması uygun değildir.
  • Yarışmaya birden fazla proje ile katılım sağlanabilir.
  • Projelerin kapsamı “Yenidoğan ve Çocuk Sağlığını Destekleyici Ürünler” temasına uygun olmalıdır.
  • Proje başvuruları “Başvuru Formu” kapsamında hazırlanmalı ve 03 Nisan 2023 – 14 Temmuz 2023 tarihleri arasında sagliktainovasyonyarismasi@gmail.com adresine mail atılmalıdır. Belirli zamanlarda ve uygun formatta olmayan projeler kabul edilmeyecektir.

2023 İnovasyon Yarışması Başvuru Formu İçin Tıklayınız