ingilizce siteingilizce site

YOĞUN BAKIM ÜNİTELERİNDE BAKIM KALİTESİNİ DESTEKLEYİCİ İNOVATİF ÜRÜNLER YARIŞMASI

İnovatif Hemşirelik Derneği olarak, her yıl gerçekleştirdiğimiz “İnovasyon Yarışması”nın 2024 yılındaki teması “Yoğun Bakım Ünitelerinde Bakım Kalitesini Destekleyici İnovatif Ürünler” olarak belirlenmiştir. Bu yıl yarışmamızı Yoğun Bakım Hemşireliği Derneği iş birliği ile organize ettik.

“İnovasyonda Bende Fark Yaratmak İstiyorum Diyorsan Haydi Yarışmaya”

Katılım Koşulları:
– Yarışmaya sağlık profesyonelleri, sağlık akademisyenleri ve sağlık alanında eğitim gören tüm öğrenciler (lisans, lisans üstü) katılabilir.
– Yarışmaya bireysel veya ekip olarak katılım sağlanabilir. Ekip olarak katılımda en fazla 2 kişilik grup katılımı olabilir.
– Daha önce farklı yarışmaya katılarak ödül almış projelerin yarışmaya katılması uygun değildir.
– Yarışmaya birden fazla proje ile katılım sağlanabilir.
– Projelerin kapsamı “Yoğun Bakım Ünitelerinde Bakım Kalitesini Destekleyici İnovatif Ürünler” temasına uygun olmalıdır.
– Proje başvuruları “Başvuru Formu” kapsamında hazırlanmalı ve 15 Nisan 2024 – 16 Ağustos 2024 tarihleri arasında sagliktainovasyonyarismasi@gmail.com adresine mail atılmalıdır.
– Belirli zamanlarda ve uygun formatta olmayan projeler kabul edilmeyecektir.

Başvuru İçin Form:

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ